USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

  • Miten ostan valmennuksen?


Valitse "valmennukset" välilehdeltä haluamasi valmennus ja paina "osta tästä". Tuote menee ostoskoriin, josta pääset maksamaan sen.


  • Mitkä maksutavat käyvät?


Käytössäsi on kaikki suomalaiset verkkopankit.


  • Miten saan valmennuksen käyttööni?


Kun olet maksanut valmennuksen, saat pian valmennustiedostot käyttöösi sähköpostitse 1-2 vuorokauden kuluttua ostostasi. Mikäli materiaaleja ei näy, tarkista roskapostikansiosi ja ole tarvittaessa yhteyksissä valmentajaasi: jonna@lifegoals.fi. Jos valmennukseesi kuuluu suljettu FB-ryhmä, löydät ryhmän nimen materiaalin ensimmäisiltä sivuilta.


  • En saa valmennusta auki, mitä teen?


Laita heti sähköpostiviesti jonna@lifegoals.fi


  • Kuinka pitkään valmennustiedosto on käytettävissä ja katoaako se valmennuksen jälkeen?


Ei katoa. Valmennustiedosto jää sinulle loppuelämäksesi! :-)


  • Saanko jakaa valmennuksen ystävälleni?


Valmennuksen materiaalin jakaminen kolmansille osapuolille on ehdottomasti kielletty ja se rikkoo tekijänoikeuksia.


  • Voiko valmennukset soveltaa erityisruokavalioille tai allergioihin?


Kaikki Life Goalsin valmennukset, jotka sisältävät ravintosuunnitelman ovat sovellettavissa erityisruokavalioille ja allergioihin. Valmennuksissa ei lasketa kaloreita, eikä resepteissä olevat ainekset ole niin sanotusti "kiveen hakattuja". Kaikissa valmennuksissa lähtökohtaisesti pyritään saamaan aikaan kokonaisvaltaista elämänmuutosta ja suunnitelmissa keskitytään  hyviin ravintosisältöihin, jotka toteutuvat todellakin myös soveltaen niitä. Eli jos olet esimerkiksi kasvissyöjä, allerginen gluteiinille, kananmunalle jne. niin jokaisen ravintosuunnitelman pystyy helposti muokkaamaan itselleen sopivaksi korvaamalla esimerkiksi jauhelihan nyhtökauralla ja allergioissa vaihtamaan itsenäisesti esim. kananmunan sellaiseen asiaan, jota tietää pystyvänsä syömään. Koska minulla ei ole ravintoterapeutin koulutusta, en lähtökohtaisesti pysty rakentamaan suoraan valmiita suunnitelmia  erityisruokavalioille ja allergioille, vaan asiakas saa soveltaa niissä itsenäisesti itselleen sopivia, terveellisiä korvaavia raaka-aineita. Ja ei hätää, mikään valmennus ei mene "pieleen" mikäli korvaat ruokavaliossasi raaka-aineita allergioiden tai erityisruokavalioiden vuoksi. Valmentajasi on vahvasti läsnä s-postin kautta sekä suljetun Facebook-ryhmän kautta, mikäli se on käytössäsi valmennuksessasi. Jos sinulle herää mitä tahansa kysymyksiä tai ajatuksia mieleesi, älä epäröi olla yhteyksissä valmentajaan.  • Onko valmennuksilla vaihto-/palautusoikeus?


Valmennuksilla ei ole vaihto-/palautusoikeutta.     Ota yhteyttä/ anna palautetta