Valmentaja

VALMENTAJA

"Olen hyvinvoinnista ja urheilusta erittäin inspiroituva ja intohimoinen hyvinvointialan tuore yrittäjä, sosiaalisen median vaikuttaja, personal trainer, kuntosaliohjaaja, hengenpelastaja, uinninvalvoja sekä pienen lapsen äiti"


Minulle valmentajana on erityisen tärkeää se, että asiakkaat voivat oikeasti löytää hyvän olon ja terveelliset elämäntavat osaksi omaa arkeaan - ja iloita aidosti onnistuessaan. Energinen olo, hyvinvoiva keho ja onnellinen mieli rakentuu jokapäiväisistö hyvistä valinnoista ja minä autan valmentajana asiakkaita matkassaan kohti niitä. Oman hyvinvointialan yrityksen perustaminen on ollut aina unelmana ja monien kannustavien kommenttien ja toiveiden saattelemana toteutin viimeinkin unelmani äitiyslomalla ollessani.


Olen koulutettu personal trainer, kuntosaliohjaaja, hengenpelastaja ja uinninvalvoja, pian valmistuva tradenomi ammattikorkeakoulusta, pienen lapsen äiti ja Life Goalsin yrittäjä. Olen harrastanut nuorempana jalkapalloa ja 15 vuoden ajan nykytanssia, jonka kautta olen ollut esiintymismatkoilla niin Kuubassa kuin Taiwanissakin. Viimeiset 6 vuotta olen treenannut kuntosalin, uinnin ja ryhmäliikunnan parissa. Lisäksi olen aktiivinen sosiaalisen median vaikuttaja ja minulla on monien vuosien kokemus ihmisten motivoimisesta ja inspiroimisesta - ja ne ovatkin todella lähellä sydäntäni!


Tervetuloa matkaani, löydät yrityksen Instagramista nimellä @lifegoals_valmennukset ja minun oman henkilökohtaisen profiilini nimellä @superrlittlej 


Jonna Valkeinen

personal trainer

sosiaalisen median vaikuttaja