Valmentaja

VALMENTAJASTA

"Olen hyvinvoinnista ja sosiaalisesta mediasta inspiroitunut ja intohimoinen monialayrittäjä, vaikuttajamarkkinoinnin ammattilainen PING Helsingillä, sosiaalisen median mikrovaikuttaja, personal trainer, kuntosaliohjaaja, hengenpelastaja, uinninvalvoja sekä pienen lapsen äiti"


Minulle valmentajana on erityisen tärkeää se, että asiakkaat voivat oikeasti löytää hyvän olon, inspiroitua, saada tukea omaan elämäänsä - ja iloita aidosti onnistuessaan. Energinen olo, hyvinvoiva keho ja onnellinen mieli rakentuu jokapäiväisistä pienistä hyvistä valinnoista ja minä autan valmentajana asiakkaita matkassaan kohti niitä. Perustin yritykseni vuonna 2019 äitiyslomalla ollessani.


Mistä minä insoiroidun? Hyvästä ruoasta, uusista kokemuksista, ihmisistä, omasta lähipiiristäni, työyhteisöstäni vaikuttajamarkkinoinnin organisaatiossani sekä monipuolisesta liikkumisesta. Sydäntäni lämmittää uudet kohtaamiset ja tavoitteenani on tehdä jokaisesta päivästä oman näköinen ja hyvän tuntuinen.


Tervetuloa matkaani, löydät yrityksen Instagramista nimellä @lifegoals_valmennukset ja minun oman henkilökohtaisen profiilini nimellä @superrlittlej


Jonna Valkeinen

monialayrittäjä ja somevaikuttaja